Αίτησης – Δήλωσης για συμμετοχή στις Π.Ε. ΓΕΛ έτους 2021

Αγαπητοί γονείς,

Η ΑΙΤΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις και η ΑΙΤΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής υποβάλλεται/αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail ) από τους μαθητές/ριες στο Σχολείο μας.

Αρχικά ο/η υποψήφιος/α, κατεβάζει το υπόδειγμα Α-Δ ΓΕΛ 1 –σελίδα για υποβολή και όσοι θέλουν για τα 3 Μουσικά τμήματα το υπόδειγμα Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ για υποβολή , και τα αποθηκεύει τα αρχεία της Αίτησης – Δήλωσης στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει. Τέλος, το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με e-mail), μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (από 25 Νοεμβρίου έως και 30 Νοεμβρίου) στο Λύκειο μας.

Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής/ρια θελήσει εντός του διαστήματος υποβολής της Α-Δ, να τροποποιήσει την Α-Δ που υπέβαλε/απέστειλε, τότε θα πρέπει να στείλει νέα Α-Δ με την ένδειξη «ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ζητώντας την τροποποίηση της προηγούμενης. Με νεότερες οδηγίες αργότερα, ο/η υποψήφιος/α ελέγχει την ορθότητα των στοιχείων και ότι αυτά πράγματι ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του.

Με την Αίτηση – Δήλωση ο/η μαθητής/ρια δηλώνει:

  1. Την Ομάδα Προσανατολισμού στα τέσσερα (4) μαθήματα της οποίας θα εξεταστεί πανελλαδικά, για να έχει πρόσβαση σε 1 συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο
  2. Τα ειδικά μαθήματα που τυχόν επιθυμεί να εξεταστεί
  3. Αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος/α:
  • για Στρατιωτικές Σχολές/Αστυνομικές Σχολές/Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας/Σχολές του Λιμενικού Σώματος. Τις Σχολές αυτές δεν έχουν δικαίωμα να τις δηλώσουν οι υποψήφιοι/ες με τα εσπερινά ΓΕΛ.
  • για Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.
  • για τα ΤΕΦΑΑ.

Η δήλωση για το στοιχείο γ) δεν είναι δεσμευτική, πλην των ΤΕΦΑΑ, η δήλωση για τα οποία είναι υποχρεωτική.

 ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, όλα τα στοιχεία που δηλώνει ο υποψήφιος στην Αίτηση-Δήλωση είναι υποχρεωτικά για τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές εξετάσεις, εκτός από την επιθυμία για Στρατιωτικές Σχολές/Αστυνομικές Σχολές/Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας/Σχολές του Λιμενικού Σώματος/Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, που είναι απλώς ενδεικτική.

ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΛ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΛ με ΑΔΑ

Α-Δ ΓΕΛ 1 σελίδα για υποβολή

Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ για υποβολή

ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *