Ανάρτηση βαθμολογίας των ΓΕΛ

Η επίσημη ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή 9 -7-2021, μετά τις 13.00 μ.μ., ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα Γενικά Λύκεια.
Θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ οι εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. Στη περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι (Υπο)Διευθυντές των ΓΕΛ να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που τους έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.
Την ίδια ώρα και μέρα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με μία νέα διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι όλα τα ΓΕΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Παρασκευή 9-7-2021 με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή και ενός ακόμα εκπαιδευτικού .
Αυτή τη μέρα οι 2 παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει:
Α. Να ελέγξουν και να αναρτήσουν τις βαθμολογίες.
Β. Να ελέγξουν και να αποδώσουν κωδικό ασφαλείας (password), σε όσους υποψηφίους τους δεν έχουν ακόμη αποκτήσει.
Για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων, θα οριστούν επιπλέον μέρες λειτουργίας των Λυκείων μέσα στον Ιούλιο, με επόμενη εγκύκλιο.
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *