ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΕΒΡΟΥ 2021

 «Πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2021-22»

Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, έτους 2021, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξ/πολης από την ΠΕΜΠΤΗ 24– 06–2021 έως και την ΤΕΤΑΡΤΗ 07–07–2021 (ώρες 08:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.).

Η Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας δεν θα λειτουργήσει τα Σαββατοκύριακα. Οι υποψήφιοι θα παρουσιάζονται στη γραμματεία, που θα λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» από 08:00 π.μ. με όλα τα δικαιολογητικά, όπου θα δηλώνουν την προτίμηση των τριών εκ των τεσσάρων αγωνισμάτων στα οποία θα εξεταστούν και στη συνεχεία θα ακολουθούν τη διαδικασία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας.

Οι πρακτικές δοκιμασίες στο αγώνισμα της Κολύμβησης θα διεξαχθούν την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημ. Μιχαλετζάκης» (ώρες 09:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ), αφού οι υποψήφιοι έχουν προσέλθει στη γραμματεία της επιτροπής στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξ/πολης. Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες

β) το δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου. Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο

γ) βεβαίωση οπτικής οξύτητας

δ) ακτινογραφία θώρακα με σχετική γνωμάτευσηε) καρδιογράφημα με σχετική γνωμάτευση Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό (τελευταίου εξαμήνου).

Τα αγωνίσματα (τρία από τα τέσσερα) στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι είναι: ΑΓΟΡΙΑ: ü Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 6 Kg) ü Άλμα σε μήκος ü Δρόμος 400 μέτρων ü Κολύμβηση 50 μέτρα ελεύθερο Για την ομαλή διεξαγωγή της υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α έχει καταρτιστεί ο ακόλουθος αλφαβητικός πίνακας σύμφωνα με τον οποίο θα προσέρχονται οι υποψήφιοι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΕΒΡΟΥ 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *