Ανοικτά τα σχολεία αύριο στο Δ. Σερρών με ώρα έναρξης 09:00

Με απόφαση του Δημάρχου Σερραίων, μετά από εισήγηση των εμπλεκόμενων φορέων αποφασίστηκε πως αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου τα σχολεία του Δήμου Σερρών θα λειτουργήσουν δια ζώσης, με ώρα προσέλευσης 09:00 και ώρα λήξης σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου (δεν θα παραταθεί το ωράριο). 

Η απόφαση αφορά όλες τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Σερρών.  Τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αρχίσουν στις 9 π.μ. και στη συνέχεια θα τηρηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού, ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και στις Σέρρες βρίσκονται σε ύφεση, με τη θερμοκρασία να παίρνει σιγά-σιγά την ανιούσα, δεδομένου πάντα ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Καθηγητές και μαθητές θα βρεθούν από αύριο και πάλι στις σχολικές αίθουσες έχοντας να διαχειριστούν αφενός το τσουχτερό κρύο που άφησε πίσω της η Μήδεια, αφετέρου τους περιορισμούς της πανδημίας που θέλει συχνό και τακτικό αερισμό των αιθουσών…

SerresPost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *