Make a wish

Σε απάντηση του με αρ. πρωτ. 56063/14-5-2020 αιτήματος σας και λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. 57/10- 12-2020 Απόσπασμα Πρακτικού του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Δημιουργικός Διαγωνισμός Αστέρι της Ευχής» για το σχολικό έτος 2020-2021.

O εν λόγω Διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Make- A- Wish, παράρτημα του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make- A- Wish International» και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Στον διαγωνισμό οι μαθητές/τριες καλούνται να δημιουργήσουν κατασκευές στις ενότητες: α) φωτογραφία β) τραγούδι γ) βίντεο με θέμα το Αστέρι της Ευχής και τον Οργανισμό και να υποβάλουν τις συμμετοχές τους.

Οι συμμετοχές στον συγκεκριμένο διαγωνισμό υποβάλλονται από 01-12-2020 έως 10-2- 2021 ηλεκτρονικά στο wishstar@makeawish.gr Διευκρινίζεται ότι εν λόγω διαγωνισμός θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας. Επισημαίνεται, με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, ότι η υλοποίηση του προτεινόμενου εκπαιδευτικού σχεδιασμού ιεραρχείται ως δευτερεύουσας σημασίας, καθώς προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών κινδύνων και στη μείωση της πιθανότητας να εκτεθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό δυναμικό των σχολείων σε επικίνδυνο ιικό φορτίο. Κατά συνέπεια, και ανεξάρτητα από την παιδαγωγική ή επιστημονική καταλληλότητα και εγκυρότητα του κάθε εγχειρήματος, οι διευθύνσεις των σχολείων έχουν την τελική αρμοδιότητα αναφορικά με την εφαρμογή του σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας και των υγειονομικών οργάνων για την αντιμετώπιση της επιδημικής κρίσης.»

MAKE A WISE DIAGWNISMOS

Σχέδιο προκήρυξης διαγωνισμού

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *