Αναζήτηση προσφορών από την Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. του Δήμου Σερρών

Αναζήτηση προσφορών από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Σερρών    

Αναρτήσαμε στην ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας, για την αναζήτηση προσφορών σχετικά με τις παρακάτω κατηγορίες προμηθειών της Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Σερρών.

Οι προμήθειες αφορούν όλες τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σερρών και για περίοδο 1-1-2021 μέχρι 31-12-2021.

! ! ! ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! !

Καταληκτική ημερομηνία  υποβολής προσφορών έως και η 28/12/2020 και ώρα 14:00 η οποία θα αποδεικνύεται με την πρωτοκόλληση του φακέλου.

Στον σφραγισμένο φάκελο προσφοράς να αναγράφεται η φράση «ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την κατηγορία ……..» και η κατηγορία για την οποία αναφέρεται η προσφορά,  τα στοιχεία του υποβάλλοντος την προσφορά, σφραγίδα και τρόπος επικοινωνίας.

Για κάθε κατηγορία θα πρέπει να υποβάλλεται ξεχωριστή προσφορά σε διαφορετικό σφραγισμένο φάκελο.

Για κάθε κατηγορία θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν φάκελο ο οποίος θα περιέχει τον πίνακα από το σχετικό υπόδειγμα προσφοράς με τα όλα τα είδη της κατηγορίας και με την ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ανά είδος η οποία θα ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΟΝ Φ.Π.Α. καθώς και το άθροισμα των τιμών.

Όλα τα είδη που αναφέρονται στον πίνακα αφορούν καινούργια προϊόντα, αμεταχείριστα, αυθεντικά (original) και με πλήρη εγγύηση όπου αυτή υπάρχει.

Οι προσφορές ΔΕΝ πρέπει να έχουν μουτζούρες ή διορθώσεις, καθώς και διορθωτική ταινία ή υγρό.

Σε ορισμένες κατηγορίες ενδέχεται μετά την αξιολόγηση να ζητηθεί τεχνική επάρκεια η οποία αποδεικνύεται με τον ανάλογο πίνακα προσωπικού. Η τεχνική επάρκεια, όπου ζητηθεί, θεωρείται το ίδιο σημαντική με την οικονομική προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι υποβάλουν προσφορά ή έγγραφο ενδιαφέροντος συνεργασίας αποδέχονται πλήρως όλους τους όρους του παρόντος εγγράφου.

Οι προσφορές των ενδιαφερόμενων παρακαλούμε να κατατεθούν εγγράφως σε σφραγισμένο φάκελο, διαφορετικό για κάθε κατηγορία προϊόντων στο γραφείο της ΕΣΕΔΕ Δήμου Σερρών, επί της Κ. Καραμανλή 36 (κτίριο Νομαρχίας) γρ.119,  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2321350568- 569.

Σχετικό έγγραφο προσφορών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *