ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ: Αθλητής υπεραποστάσεων και εξερευνητής – Από την ΑΡΚΤΙΚΗ, τη ΣΑΧΑΡΑ και το ΕΒΕΡΕΣΤ…

Μια παρουσίαση, με ουσιαστικά μηνύματα για την αξία της προσπάθειας και της στοχοθεσίας στη καθημερινή μας ζωή, παρακολούθησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.
Ομιλητής, ο προσκεκλημένος μας ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, πρώην υπέρβαρος & καπνιστής και τώρα ένας παγκοσμίως διακεκριμένος αθλητής υπεραποστάσεων, που κατάφερε βάζοντας υψηλούς στόχους να κάνει τα ανθρωπίνως «αδύνατα». Να κατακτήσει την ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, να διακριθεί σε αγώνες υπεραποστάσεων όπως τον αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική, του μεγαλύτερου στον κόσμο υπερμαραθωνίου ερήμου 270 χιλιομέτρων, του αγώνα 250 χιλιομέτρων στην ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής ή να ανεβάσει στην κορυφή του Ολύμπου το πρώτο άτομο με παραπληγία την Ελευθερία Τόσιου.
Ο Μάριος έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους μαθητές μας , παραλληλίζοντας τα αθλητικά του επιτεύγματα με τον καθημερινό αγώνα που ο καθένας μας δίνει στην προσωπική του του ζωή. Μετά την ομιλία, μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Μάριο για την πορεία της ζωής του και τους επόμενους στόχους του.
Ευχαριστούμε θερμά τον Μάριο Γιαννάκου για την εκπληκτική ομιλία παρακίνησης με την οποία μας δίδαξε ότι «δεν υπάρχουν όρια στους στόχους της ζωής μας και ο πιο όμορφος αγώνας υπεραπόστασης είναι αυτός της ζωής»
Ευχαριστούμε θερμά τον Έφορο του Τμήματος Δρομέων Υγείας του «ΜΓΣ Πανσερραϊκος» κ. Γιώργο Θεοχάρη για τη συμβολή του στην επίσκεψη στο σχολείο μας αυτού του εκπληκτικού life-coach και αθλητή υπαραποστάσεων καθώς και τον Προέδρο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών κ. Κώστα Μπέγο για παρουσία του στο σχολείο μας.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *