Ποδόσφαιρο αγοριών – σχολικοί αγώνες

Όπως κάθε  χρόνο το σχολείο μας λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς Φυσικής, πληροφορικής, χημείας ή λογοτεχνίας έτσι και στον αθλητισμό το σχολείο μας συμμετείχε στα ομαδικά αθλήματα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γυμναστές του λυκείου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γυμναστές του λυκείου που θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τον κ. Καραγκούνη και τον κ. Καλαμάρα.

 

 Μπάσκετ αγοριών, βόλεϊ κοριτσιών και στο ποδόσφαιρο αγοριών.

Τι να πω για όλα αυτά τα παιδιά μας, μόνο θετικά λόγια έχω να πω και να θυμάμαι.

Συμμετοχή σε 3 πρωταθλήματα, τρεις τελικούς, ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο που μας έδωσαν μεγάλες στιγμές.. Το όμορφο αυτό ταξίδι τελείωσε εδώ στην Κατερίνη με ανάμεικτα συναισθήματα, λύπης γιατί χάσαμε από μια καλή ομάδα 4ο ΓΕΛ Κατερίνης και χαράς γιατί παρ όλες τις ελλείψεις δώσαμε την μάχη μας, χάσαμε δίκαια γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και επιστρέφουμε με πλούσιες εμπειρίες και με νέους στόχους.

Παίξαμε πολλά παιχνίδια για να φθάσουμε ως εδώ.

Γενικά είναι μεγάλη ημέρα για το λύκειό μας και θέλουμε να θυμόμαστε όλα τα παιχνίδια ένα, ένα ξεχωριστά. Γιατί ήταν παιχνίδια νοκ άουτ ματς, είχαμε δύσκολα σχολεία να αντιμετωπίσουμε. Κάναμε έξι παιχνίδια και ήταν κομβικά και τα κερδίσαμε όλα εντός και ένα σήμερα εκτός, για να κάνουμε αυτήν την σημαντική πορεία. Κουβέντα περί κινήτρου , είχαμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γινότανε.

smart

 

smart

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *