Ενημέρωση από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ/ΤΩΝ ΤΟΥ 5ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Με την επιστολή μας θέλουμε να εγκαινιάσουμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και  ενημέρωσης για τα πεπραγμένα και τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επιδιώκοντας  την  προαγωγή της δημιουργικής συνεργασίας γονέων, συλλόγου διδασκόντων και μαθητών προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους που υπηρετεί  ο Σύλλογος μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπροσωπεί όλους τους γονείς και διαχειρίζεται τα χρήματα  που προέρχονται  από τις ετήσιες συνδρομές και τις δωρεές ή χορηγίες προς το Σύλλογο. Στο Σύλλογο έχει αποδοθεί  Α.Φ.Μ. και συναλλάσσεται με τους τρίτους ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Για τη  διαχείριση του ταμείου  ιεραρχούνται  και αξιολογούνται από το Δ.Σ. οι εκάστοτε ανάγκες  και ικανοποιούνται αυτές στο μέτρο του δυνατού, με στόχο πάντα στην εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους υπάρχει και λειτουργεί ο Σύλλογος, δηλαδή την υποστήριξη των μαθητών και των δράσεων τους και της εν γένει εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Πέραν της προσφοράς σε όλους τους μαθητές κάποιων καθιερωμένων μικρών δώρων ενόψει των εορτών και υποστήριξη των εκδηλώσεων που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς  π.χ. δωράκια και γλυκά για την εορτή Χριστουγέννων, βασιλόπιτες και δώρα για την Πρωτοχρονιά,  εορτασμός Τριών Ιεραρχών, ενθύμια αποφοίτων κ.τ.λ. όταν το απαιτούν οι συνθήκες και μετά από συνεννόηση με την/ον Διευθυντ/τρια/ή και το Σύλλογο Διδασκόντων, υποστηρίζουμε έμπρακτα και  το εκπαιδευτικό έργο προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό.

Για την σχολική χρονιά που διανύουμε ο Σύλλογος αγόρασε και δώρισε στο σχολείο υλικό κυρίως αθλητικό και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που ζητήθηκαν. Όλα τα παραπάνω ιεραρχήθηκαν ως τα πιο άμεσα και απαραίτητα να ικανοποιηθούν.

Ωστόσο, αιτήματα για  οικονομική συνεισφορά του Συλλόγου ανακύπτουν συνεχώς καθώς το σχολείο μας είναι εκ των πλέον δραστήριων στη διοργάνωση και παρουσίαση δράσεων αλλά έχει και δυναμική παρουσία και στις ενδοσχολικές αθλητικές διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο λοιπόν των αναγκών που προέκυψαν για την τρέχουσα σχολική χρονιά απαιτείται η συμβολή μας για την αλλαγή της εμφάνισης των μαθητριών/των του σχολείου στις παρελάσεις.

Μετά από συζήτηση το Δ.Σ. αποφάσισε να διαθέσει το απαραίτητο ποσό για την αγορά νέων πουλόβερ για τις/ους μαθήτριες/τες που παρελαύνουν.

Για το λόγο αυτό παρακαλείστε όσοι δεν έχετε καταβάλλει τη συνδρομή σας για την τρέχουσα σχολική χρονιά ή όποια/ος επιθυμεί να στηρίξει με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού τη δράση να απευθυνθείτε στην κα Διευθύντρια.

Τέλος, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. προκειμένου να στηρίξουν με τις γνώσεις τους, τις ιδέες και την έμπρακτη συμμετοχή τους το έργο του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας.

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *